ARRIBA CARNESTOLTES!!!!

El passat divendres, 24 de febrer 2017, es va celebrar el CARNESTOLTES  a la nostra escola, encara que el dia no va acompanyar, els membres de l'AMPA, es van disfressar de DOCTORS SOMRIURES, i van anar passant per totes les classes d'INFANTIL i PRIMÀRIA, que estaven de festa, per amenitzar una mica aquest dia tan gris que ens va sortir i no vàrem poder sortir a la nostra habitual RUA pels carrers de la l'ARBOÇ.

CROSS ESCOLAR

INFORMEM A LES FAMILIES QUE EL PROPER DIA 12 DE MARÇ DE 2017. ES CELEBRARÀ A LA VILA DE L'ARBOÇ EL CROSS ESCOLAR, EN EL QUAL PODEN PARTICIPAR TOTS ELS ALUMNES QUE VULGUIN.

QUAN TINGUEM TOTA LA INFORMACIÓ QUE S'HA DEMANAT AL CONSELL COMARCAL US POSAREM AL DIA. DE MOMENT US INFORMEM PER SI US AGRADA LA IDEA I VOLEU APUNTAR ALS VOSTRES FILLS/ES.

FINS AVIAT!!!!

FESTA DE LES FAMÍLIES 2014

Al mes de maig l'AMPA , amb la col.laboració d'alguns pares i mares i l'aportació, de les instal.lacions per part de l'escola, va celebrar la FESTA DE LES FAMÍLIES. Aquesta activitat pretenia que les families sòcies, i no sòcies, de l'AMPA, participessin d'un dia de germanor a l'escola.

Al matí vam gaudir de la FESTA DE L'ESCUMA, al migdia les famílies que van voler, es van poder quedar a dinar i gaudir d'una estoneta d'ombra als porxos del col.legi. 

Després de dinar els nens i nenes van poder gaudir de diferents inflables, toro mecànic, bicicletes i karts a pedals etc... i per últim el Rufino ens va deleitar amb música i unes coreografies fantàstiques.