PER QUÈ FER-SE SOCI/A?

   

   Ja sabeu que pertànyer a l'AMPA no és, ni molt menys, obligatori. Però els membres de l'associació gaudeixen d'una sèrie d'avantatges en activitats que es programen durant el curs escolar: com per exemple descomptes en colònies i excursions programades per l'escola durant el curs.

   Encara som una junta jove, ja que no tenim gaire experiència, donat al poquet temps que fa que portem en actiu, però les nostres expectatives de futur són bones, ja que pretenem millorar cada any més, aconseguint pels nostres nens i nenes les millors condicions.

   Per aquest motiu també col.laborem amb la direcció del col.legi, donant suport a les peticions que ens fan per millorar mobiliari, material etc... al nostre col.legi.

   Estem treballant per poder oferir als socis una sèrie de serveis i avantatges en diferents activitats i sectors.

AVANTATGES EXCLUSIUS CARNET DE SOCI!

Tot seguit us

EMPRESES COL.LABORADORES

  REFORMES INTEGRALS ARDAN, ofereix a totes les famílies que siguin sòcies de l'AMPA un descompte del 10% en mà d'obra. Si teniu alguna reforma que hagueu de fer, no dubteu en trucar-los, són de confiança i us faran un pressupost sense compromís.

CARNETS AMPA BAIX PENEDÈS

Des d'aquest curs 2016/17, els socis i sòcies de l'AMPA i les families en general, podrem gaudir del CARNET AMPA BAIX PENEDÈS, el qual té una sèrie d'avantatges: cinema, botigues de la comarca etc...